Artikkelit

Artikkelit kolmessa kategoriassa: Äänenavaus (enintään 1000 merkkiä), Puheenvuoro (enintään 3000 merkkiä) ja Syväluotaus (enintään 9000 merkkiä).


Puheenvuoro



Syväluotaus


Pakinoiden aika on ohi

TEEMU LAULAJAINEN Ihmisten toiminta on aiheuttanut ilmastokriisin ja pystyy sen myös ratkaisemaan. Emme voi enää jäädä odottelemaan, että joku muu tarttuu toimeen, kirjoittaa Teemu Laulajainen.

Iso raha viilaa meitä linssiin: ilmastonmuutosdenialismin alku

TEEMU LAULAJAINEN Ilmastotieteessä on jo pitkään tiedetty öljy- ja tupakkateollisuuden haitoista. Tieteen löydösten kieltämisen tavoitteena oli turvata yritysten taloudellinen menestys. Denialismin ideologialla oli myös sosiaalinen tilaus.

Äänenavaus


Pienen äänen julkaisutoiminta jatkuu

PIENEN ÄÄNEN TOIMITUS Pieni ääni toivoo jälleen runsain mitoin tekstejä julkaistaviksi. Kesän aikana tulleet kirjotukset julkaistaan syyskuun aikana.

Pieni ääni -sivuston osoite muuttuu

PIENEN ÄÄNEN TOIMITUS Pienen äänen vanha verkko-osoite pieniaani.wordpress.com on jäänyt pois käytöstä. Uusi osoite on pieniaani.fi. Toimituksen sähköpostiosoitteena säilyy pieniaani@gmail.com. Meidät löydät myös sosiaalisesta Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Onko valheilla sittenkään lyhyet jäljet?

PÄIVIKKI PUONTI Ihminen on luotu pelastamaan itsensä kiperissä tilanteissa. Silloin valehtelemme, joko lahjakkaasti, niin lahjakkaasti, ettei totuus tule koskaan esiin. […]


Create a website or blog at WordPress.com